Contactgegevens: 

mail:   info@dancerevival.nl 

Tel:            084 - 003 0013 

Fax:            084 - 724 7931 

Web:           www.dancerevival.nl 

 

Dance Revival Discoshow is een onderdeel  

van Sander Bossink Promotions 

 

Kvk nr. 39073646 te Maastricht 

BTW nummer: NL 130217803B01 

 

 

 

 

Contactgegevens: 

mail:   info@dancerevival.nl 

Tel:             084 - 003 0013

Fax:            084 - 724 7931 

Web:    www.dancerevival.nl 

 

Dance Revival Discoshow

is een onderdeel van

Sander Bossink Promotions

 

Kvk nr. 39073646 te Maastricht 

BTW nummer: NL 130217803B01 

 

 

Informatie

 

U kent ze vast wel, van die feesten die eigenlijk toch niet zo gezellig waren omdat het orkest nèt de verkeerde liedjes speelde of een DJ die alleen maar muziek draaide die hij zelf leuk vond. Dat zal u met de Dance Revival Discoshow zeker niet gebeuren!

 

Met een muziekbestand van ruim 22.000 (!) titels welke nog wekelijks wordt aangevuld met nieuwe muziek, kunnen wij u het allerbeste bieden uit de 70’s, 80’s, 90’s tot en met alle hedendaagse hits! Met tevens nog een ruime collectie aan Limburgse en Carnavals muziek en Nederlandstalige hits bent u tijdens uw feest dus altijd verzekerd van de grootste muziekcollectie die er is!

 

                                                      

 

En wat te denken van de DJ? Sander Bossink heeft inmiddels bijna 20 jaar ervaring in de entertainment branche en heeft als DJ o.a. gewerkt bij diverse regionale zenders zoals L1, Omroep Flevoland en het commerciële Radio Limburg.

 

Al vele bruiloften, partijen en bedrijfsfeesten zijn opgeluisterd door de Dance Revival Discoshow en met veel succes! Binnenkort treft u in ons gastenboek reacties aan van  mensen die u voorgingen.

 

Enkele van onze clientele zijn Vodafone, partycentrum The PartyPub (Almere),DHL Finance Services B.V., De Schmeisterhoek (Nuth), Prenatal Nederland, JordaanFestival Amsterdam, Auw Kerk (Bunde), Talkline Nederland BV, Gemeenschapshuis Wijnandsrade, Stichting Buurtbeheer Nieuw Lotbroek, Oranje Festival Gebrook, Alcander welzijnsorganisatie, etc.etc.

 

“Hoi Sander, dat was me even een te gek DHL feestje he! Heel erg bedankt voor je inzet. Je hebt ons enorm veel uit handen genomen wat betreft de organisatie van de lichten, muziek & installatie (& het opruimen :-) De sfeer was super, iedereen heeft heerlijk staan swingen op je muziek! Goed gedaan man"  Veronique Leunissen, communicatie Officer DHL Finance Services Maastricht

 

 

Nieuwe shows beschikbaar!!

 

Gezien de enorme vraag van de afgelopen tijd hebben wij besloten om onze drive inshows uit te breiden met 2 nieuwe thema gerelateerde shows:

 

  • DANCE REVIVAL DISCOSHOW
  • WE ALL LOVE THE 80'S AND 90'S DISCOPARTY (nieuw!)
  • OCTOBERFEST HITS PARADE (nieuw!)

 

 

 

 

                               

 

DANCE REVIVAL DISCOSHOW

Momenteel een van de meest gevraagde drive inshows, bijzonder geschikt voor allerlei soorten feesten zoals bruiloften, verjaardagen maar ook bedrijfsfeesten. Al vele bruidsparen en/of bedrijfsfeesten gingen u voor en getuige de positieve reacties nog steeds een enorme hit. En voor de prijs hoeft u het niet te laten! Nu ook te boeken in combinatie met een karaoke show inclusief beeldschermen, zeer exclusief!

 

 

 

 

 

                                  

 

WE ALL LOVE THE 80'S & 90'S DISCOPARTY

Denkt u ook nog wel eens terug aan die roerende tachtiger en negentiger jaren? De jaren waarin we allemaal aan de buis gekluisterd zaten voor de Nightrider en het A-Team en luisterden naar de muziek van Whitney Houston, Wham, Tina Turner en naderhand het gabbertijdperk? Heeft u ook zoveel herinneren aan die periode of bepaalde liedjes? Daarom is er nu de 'WE ALL LOVE THE 80'S & 90'S DISCOPARTY'. Nog eenmaal beleefd u diezelfde periode opnieuw, met alle muziek van die tijd!

 

      

 

 

 

 

 

 

 

                             

OCTOBERFEST HITS PARADE

Goed gevulde bierpullen, rondborstige dames en vooral veel ... schlager muziek!! Ieder jaar weer wordt München in oktober omgetoverd tot een grote bierhal waar veel plezier en een goed feest wordt gemaakt. En wilt u deze show boeken in combinatie met een optreden van de enige echte Dieter Koblenz? Ook dat kan! Boek nu de 'OCTOBERFEST HITS PARADE' en u bent verzekerd van een avond vol Schlager hits, dit wordt echt een feest waar nog jaren over nagepraat wordt, alvast ein Prosit!!

 

   

 

 

 

 

Karaoke show?

 

 

Wilt u naast de uitgebreide Dance Revival Discoshow ook uw gasten verrassen met een altijd gezellige Karaokeshow?

Dat kan! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Foto's kijken?

Heeft u inmiddels al een kijkje genomen in ons fotoalbum? Bent u zelf aanwezig geweest bij een feest waar de Dance Revival Discoshow draaide?

Check dan snel ons fotoalbum want wie weet ziet u uwzelf nog terug!

 

 

 

Heeft u zelf nog foto's voor ons fotoalbum? Laat het ons dan snel weten of mail ze ons zodat wij deze kunnen toevoegen aan ons album!

 

Naast onze bijzonder grote muziekcollectie werken wij met de meest geavanceerde licht en geluidsapparatuur die keer op keer weer zorgen voor een bijzondere visuele en muzikale sensatie.

Alle muziek wordt digitaal aangestuurd en onze lichtinstallatie is op z’n zachtst gezegd indrukwekkend te noemen!